EL RESTAURANT

Una cuina d'essència mediterrània

L’Hostal de la Plaça té més de setanta anys d’història. L’actual, és la quarta generació i des d’aleshores a ençà, el negoci sempre ha estat en mans de la mateixa família, oferint tradició i modernitat en un entorn privilegiat de la comarca del Maresme.


Eren anys de postguerra i això va fer que la Doloretes Galbany i en Josep Mas, busquessin alternatives a les dificultats del moment. Ella era perruquera i ell tornava del front i davant la necessitat i gràcies a la bona mà per a la cuina de la Doloretes, van començar a cuinar algún plat pels estiuejants i forasters que s’acostaven a Cabrils


Un bon pa amb tomàquet, una truita a la paisana, uns canelons..., van ser l’inici del negoci familiar que avui encara perdura de la ma d’una neta i un besnét. Una fonda d’aquelles de tota la vida on cada estiu es trobaven les mateixes famílies i compartien tertúlia i nits a la fresca, al voltant d’un plat. La seva filla Aurora i el seu marit Andreu, ho varen continuar, traspassant aquesta responsabilitat a la Montse, que ara, acompanyada d’un nebot, l’Artur, fan que el dia a dia de l’Hostal es mantingui amb la mateixa filosofia que la família els va transmetre al llarg d’aquests anys: el bon menjar i un tracte exquisit.


Ubicat en una antiga masia catalana del segle XVII, remodelada als anys 50 per l’arquitecte Duran i Reynals. Encant rústic, essència mediterrània, tradició i modernitat, la cuina d’abans però amb un toc innovador. El passat i el present es combinen amb elegància i distinció i donen identitat al luxe senzill i al tracte agradable d’una família que, després de quatre generacions, viu i transmet a una clientela nombrosa i fidel, l’esperit i la vocació de servei d’una cuina molt nostra i un ambient com el de casa, aquell de sempre, aquell tant nostre.


signature
  • Menjador privat amb molt d'encant, el seu nom fa referencia a l'antiga cuina on es preparaven els àpats de "l'àvia Doloretes" ara ja 70 anys, disposa d'aire condicionat. Té una capacitat de 6 a 8 persones.

  • Menjador privat amb molt d'encant, tres finestrals i entrada de llum natural, disposa d'aire condicionat. Té una capacitat de 18 a 35 persones.

  • Menjador situat a la primera planta de decoració rústica amb molt d'encant, es fa servir com a menjador o com privat amb capacitat de 18 a 22 persones, disposa d'aire condicionat.

  • Menjador situat a la segona planta amb vistes al mar i el poble de Vilassar de mar a les nits amb lluna plena es pot veure el reflex de la lluna sobre el mar, es fa servir com a menjador o com privat amb capacitat de 30 a 45 persones, disposa d'aire condicionat.

  • Menjador privat amb molt d'encant , disposa d'un finestral i entrada de llum natural, situat al pis superior aprop de la terrassa, disposa d’aire condicionat. Té una capacitat de 6 a 12 persones.

  • Menjador privat amb molt d’encant, un finestral i entrada de llum natural. Situat al cantó de la terrassa, disposa d’aire condicionat. Té una capacitat de 6 a 14 persones.

  • Menjador privat amb molt d'encant, dos finestrals i entrada de llum natural, situat al costat de la terrassa, disposa d'aire condicionat. Té una capacitat de 6 a 15 persones.


X

Tancat per vacances


La "botigueta" i el "restaurant" romandran tancats des del 28 de gener fins el 10 de febrer inclòs